Heating & Air Conditioning Expert met meer dan 25 jaar ervaring

Ma-Za: 07:00 - 17:00

24u service voor onze klanten

Onderhoudscontracten

Vraag meer info

Bel vandaag nog 056 66 61 36

Stationstraat 62, Oostrozebeke

Airco en warmtepompen

Airco en warmtepompen

Er bestaan vandaag diverse technieken die – in functie van omstandigheden – telkens de beste resultaten opleveren. AWKoeltechniek begeleidt u in het zoeken naar, of beter: het vinden van perfectie.

In elke overweging nemen we ecologie, algemene kwaliteit, energiezuinigheid en prijs mee. Naast de specifieke criteria die u zelf vooropstelt. Zo kunnen we altijd en overal de ideale oplossing aanreiken.

WM1__TIEL_AWK_004
heating

Lucht-warmte

De lucht-waterwarmtepomp zet buitenlucht op een energiezuinige manier om in warm water. Het is een ecologisch alternatief voor de traditionele verwarmingsketel en laat u op de zuinigste manier genieten van vloerverwarming. Mitsubishi Electric creëerde de Zubadan-technologie, waarmee u tot 20% energie, en dus ook energiekost, bespaart. Daarnaast biedt deze techniek extra mogelijkheden om sanitair water tot 60° te verwarmen.

Lucht-lucht

De lucht-luchtwarmtepomp heeft als troef dat uw woning zowel verwarmd als afgekoeld kan worden, zonder fossiele brandstof. De relatief eenvoudige installatietechniek biedt mogelijkheden bij renovaties, of wanneer vloerverwarming geen optie is. Een goede luchtcirculatie garandeert aangename omstandigheden, altijd en overal. U beschikt meteen ook over airco en kan met een lucht-luchtwarmtepomp het hele jaar rekenen op de ideale temperatuur.